/link /link & link /links /link link /linklink /link123

oktober 2011

How Do You Know

Publisert:
28.okt.2011
22:05

- How do you know what is a dream if you never accomplished one.
- How do you know what is an adventure if you never took part in one.
- How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears.
- How do you know what is being desperate, if you never arrived in a place alone and could not understand a word of  what everyone else was saying.
- How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world.
- How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different even if you didn't like it.
- How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course.
- How do you know what is to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it.
- How do you know what is distance, if you never, looking at a map, said "I am so far away".
- How do you know what is a language, if you never had to learn one to make friends.
- How do you know what is patriotism, if you never shouted "I love my country" holding a flag in your hands.
- How do you know what is the true reality, if you never had the chance to see a lot of them to make one.
- How do you know what is an opportunity, if you never caught one.
- How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished.
- How do you know what is to seize the day, if you never saw the time running so fast.
- How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones.
- How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally.
- How do you know what are borders, if you never crossed yours, to see what there was on the other side.
- How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home.
- How do you know the world, if you have never been an exchange student?
Sweetest Day

Publisert:
17.okt.2011
04:15

I går var det Sweetest Day, og i den sammenheng hadde vertsfar kjøpt en blomsterbukett til meg og Jacky, og en bukett med et dusin roser til Christa. Vi fikk også et kjempe fin kort hver og sjokolade. Jeg fikk reeses og raisinets, som er min favoritt sjokolade. Var serriøst helt i himmeln da jeg fant ut at de solgte store poser med det her, fordi i Norge finner man det nesten ingen plasser.

Happy Sweetest Day!

Report Card Marks #1

Publisert:
14.okt.2011
22:24

Her er karakterutskriftene mine fra første semester, tror jeg, og grunnen til at det ikke står noe på E.L.A og Drama 1 er fordi jeg byttet de fagene, til det andre faget som står under samme time. Så til mamma og pappa: det går kjempe bra på skolen og fagene er ganske så mye enklere her enn hjemme i Norge, med unntak av matte, hvor jeg sliter litt pga. andre uttryk, etc.

Homecoming 2011

Publisert:
09.okt.2011
20:27

I går kveld var den store Homecoming Dansen, og det var kjempe morsomt. Dagen startet klokken 12, da vi dro til gramma for å ordne håret, og ta noen bilder. Men vi brukte litt lengre tid på håret enn vi hadde trodd, så da klokken nærmet seg fem var vi endelig ferdig, og da var det bare å forte seg å ta noen bilder før vi hev oss i bilen. Da vi kom hjem var det enda mer bildetaking. Da kom gramma og grampa 2 (Pauls foreldre) for å ta bilder av oss, også kom Rachel og daten henne Charlie for å ta noen bilder sammen med oss.

Etter alt styret med bilder, dro jeg, Jacky, Rachel og Charlie til Johnny Carino's, en italiensk restaurant, for å spise. Jeg bestilte lasagne, som kanskje er en av de beste lasagnene jeg noen ganger har smakt. Det var en 16 lags lasagne med med bla. parmesan ost. Etter middagen dro vi til selve dansen. Var litt skuffet over musikken, men danset de tre timene det varte. Noe som var litt sjokkerende er måten amerikanske ungdommer danser på. Jeg vil ikke kalle det dansing for å si det sånn. Jeg og Jacky ble introdusert for denne "dansingen" da to gutter fra fotball laget plutselig kom å stilte seg bak oss. Danse stilen kalles vist for grinding.

Etter dansen dro vi til 7 Eleven, og kjøpte slurpees, før vi dro til Maria sitt søskenbarn sitt hus, og bare slappet av og så film. Homecoming var en kjempe morsom opplevelse, og jeg kan nesten ikke vente til desmeber da vi skal ha vår neste dans!

     

Pep Rally

Publisert:
07.okt.2011
23:00

I dag hadde vi "pep rally" på skolen, noe som var kjempe morsomt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva det er, men det er på en måte en slags oppvarming til homecoming kampen som er i kveld og til selve homecoming dansen som er i morgen.

Dagen gikk ut på at vi hadde en half day, altså at hver time er kortet ned til 20 minutter, også var dagen over rundt klokken ti. Etter skolen samlet hele skolen seg i gymsalen, der ble vi "fordelt" etter om vi var Freshmens, Sophemores, Juniors eller Seniors. Altså hadde hver klasse sin egen tribune. Marching bandet kom ut å spilte noen sanger, så var det cheerleaderne som hadde en danse opptreden, og mens alt dette foregikk hylte og skreik alle sammen, fordi det var en konkurranse hvor den klassen som hylte høyest og hadde mest spirit vant. Det var også en del andre konkurranser ute på banen mellom de ulike klassene, og det var så mye stemning og liv at når jeg kom ut av gymsalen føltes det som jeg var inni en boble, fordi folk hadde hylt så mye at jeg nesten ikke hørte noe.

I kveld er det som sagt homecoming game, og jeg tror det kommer til å bli en fantastisk kamp med mye god stemning, fordi vi spiller mot en av skolens største rivaler.

I'm a mom now...

Publisert:
06.okt.2011
00:48

but only for a day!

I parenting har vi et prosjekt hvor vi må ta med oss en dukke hjem for en dag, for å se hvordan vi ville taklet å ta vare på en baby. I dag var det min tur, og her sitter jeg som et nervevrak å bare venter på at den skal våkne. Ikke misforstå meg, jeg er flink til å passe småbarn, men denne dukken er ikke i nærheten av hvordan en ordentlig baby er. Denne duken er skjør som glass!

Pakke i posten.....igjen

Publisert:
04.okt.2011
05:38

men denne gangen fra pappa.

Kan gjerne bli en vane å få pakke hver uke, men da litt mindre godter, for nå begynner det å stable seg opp. Har et lite skap på rommet fylt med norsk godteri, men det kommer nok til å bli tømt snart! Ikke bare av meg, men av vertssøster Jacky som har lagt sin elsk på seigmenn. Har også en del folk fra skolen som har etterspurt litt mer norsk godter, og da spesielt kvikk lunsj.

Tok med meg noe av godteriet jeg fikk av mamma på skolen på torsdag, og folk elsket det. Det morsomste var vel når jeg introduserte dem for salt sild. Ansiktsuttrykkene folk skar var helt "priceless", og jeg tror aldri jeg har sett folk skjære så mange ulike uttrykk før. Men uansett de likte kvikk lunsj kjempe godt, og seigmenn var også populært. Mange var også helt fasinert over å lese norsk, og prøve å uttale ulike ord, og da spesilt bokstavene æ, ø og å.

Men uansett, tusen takk for pakken pappa

Homecoming week

Publisert:
04.okt.2011
03:01

Da er homecoming uken i gang, og jeg kan nesten ikke vente til lørdag, da selve homecoming dansen er! Men før det har vi spirit week hvor man vanligvis kler seg ut, men jeg må si meg ganske skuffet over første dag. Nesten ingen var med på dagens tema. Kan innrømme at det ikke var det kuleste temaet, og at jeg selv ikke var med på det, men jeg hadde en unskyldning fordi jeg måtte ta bilde til skole-id, siden jeg ikke var her på "school registration". Forhåpentlig kommer flere folk til å vise litt mer school spirit over de neste dagene, jeg skal i hvertfall gjøre det på fredag, også får vi se hva som skjer de andre dagene.

Her er en liste over temaene:

Monday - Moustache day

Tuesday - Celebrity/band t-shirt day

Wednesday - Wacky

Thursday - Back in the days

Friday - School colors; green and white

LML - LOVE MY LIFE

Publisert:
03.okt.2011
02:59

Denne uken har vært super. Har blitt kjent med en del folk, og skolen går mye lettere. Hver morgen våkner jeg med et smil om munnen, og kan nesten ikke vente med å starte en ny dag. Alt er så spennende! På skolen får jeg omtrent bare "straight A's", og det uten å måtte sitte timesvis med pugging. Timene på skolen er morsomme, og spesielt Methods of the Media klassen min. Vi begynte med et prosjekt på fredag, og jeg virkelig elsker gruppen min. Vi startet som en gruppe på tre, men endte opp med fem. Hele timen gikk til å snakke med folk som får meg i godt humør.

Ellers har denne uken gått til å svi av et par tusenlapper. På tirsdag hadde vi half day på skolen, så jeg, Jacky og vertsmor dro på shopping. Jeg fikk kjøpt meg et par pumps til homecoming, og et par røde lowcut converse, som jeg elsker! På fredag ble det shopping igjen, da jeg, Jacky og vertsmor dro til Southland for å prøve å finne homecoming kjole, uten lykke, men jeg fikk kjøpt noen fine ting fra Forever21 og et digitalkamera. Forhåpentligvis blir det litt flere bilder på bloggen, for jeg har ikke orket å drasse med meg speilreflekskamera til nå. Men uansett, i et siste forsøk på å finne en homecoming kjole dro jeg og vertsmor til noen kjolebutikker i dag. Fant noen kjoler jeg likte godt, men alle var for store, og det i den minste størrelsen! Så jeg endte opp men en helt grei kjole. Likte den ikke sånn super godt, men den får holde.


hits