/link /link & link /links /link link /linklink /link123

august 2011

Da drar jeg til USA

Publisert:
23.aug.2011
06:16

Nå er det bare noen timer igjen til jeg drar, og jeg helt sinnsykt gira...av flere grunner

1. Jeg kan ikke vente med å dra til et helt annet land

2. Jeg skal bo i selveste New York City (!) i fire hele dager

3. Jeg gleder meg til å tilbringe et helt skoleår i Michigan

4. Jeg gleder meg til å møte vertsfamilien om bare fire dager
Snakkes når jeg er i USA!

Ny vertsfamilie!

Publisert:
16.aug.2011
14:02

På torsdag fikk jeg en telefon fra Into om at jeg hadde fått en ny vertsfamilie i en annen by. Den andre familien jeg hadde var bare en velkomstfamilie, og det var meningen at jeg skulle bo hos dem i en måneds tid for så å flytte inn hos en annen familie i samme by. Men nå slipper jeg alt det, og har heller fått en helt ny plassering i en by som heter Allen Park. Byen er ca. 20 minutter unna den forrige, så jeg skal derfor starte på en anne skole enn tidligere planlagt.

Vertsfamilien min består av vertsfar Paul og vertsmor Christa. Paul er 41 år og jobber for Ford Motor Company og Christa er 36 år og hjemmeværende. De har ingen barn, men jeg får en vertssøster fra Tyskland. Hun heter Jacqueline, men kalles bare for Jackie. Jeg tror hun er like gammel som meg. Vi reiser også med samme organisasjon, noe som vil si at vi drar på samme camp i New York.

Har snakket litt med både vertsmor og vertsfar, og de virker helt fantastiske. Har fått vite at både vertsbestemoren min skal "hoste" en jente fra Tyskland og at kusinen til vertsmor skal "hoste" en jente fra Tyskland. Så det tror jeg kan bli kjempe spennende, men er litt redd for å være litt utenfor. Vertsmor har også fortalt at hun, vertsbestemor og kusinen til vertsmor har planlagt å arrangere noen turer for oss, så jeg tror dette kommer til å bli et fantastisk år med mange opplevelser.

Snakket foresten med vertsmor og vertsfar i over 5 timer på skype i går. Det var kjempe morsomt, men jeg var utrolig nervøs i begynnelsen, for jeg så for meg at det kom til å bli en skikkelig klein situasjon, noe som det ikke var. De fortalte meg litt om byen og ting de har planlagt at vi skal gjøre i løpet av året. Vi skal bla. i et bryllup i september og til cedar point i oktober. Jeg svarte også på en del spørsmål de hadde om meg, familie, venner og Norge. Da jeg fortalte dem om hvor mye jeg hadde betalt for utvekslingsåret mitt, og hvor dyrt det er i Norge fikk de helt sjokk, også sa de at jeg kom til å gå helt crazy i USA siden alt er så billig der sammenlignet med Norge. Jeg føler virkelig at jeg har kommet til en familie som jeg kommer til å trives i, og jeg gleder meg kjempe masse til å møte både dem og vertssøster.

Reiserute

Publisert:
10.aug.2011
17:56

Da har jeg endelig fått flybillettene mine, og reiseruten min ser slik ut:

Bodø - Oslo 1t 35min

Oslo - New Jersey 8t 5min

New York - Washington D.C. 1t 24min

Washington D.C. - Detroit 1t 31min

Dette er en lang reise, så er glad for at jeg skal tilbringe fem herlige dager i New York før jeg tar fly videre til Washington D.C. også videre til Detroit, Michigan. Både Washington Dulles og Detroit Metro regnes som to av verdens travleste flyplasser så dette kan bli interessant.

Jeg reiser fra Norge tirsdag 23. august, altså om bare 13 dager!

Noen andre som reiser 23. august?

En dag skal jeg...

Publisert:
02.aug.2011
22:50


                         .....bo i et stort, vakkert hus

                         .....ha et walk in closet fylt med fine klær og sko

                         .....eie en klassisk Chanel 2.55


                         .....reise jorden rundt

                         .....dra til kjærlighetsbyen, Paris

                         .....lære meg søte sanger på et flygel

hits