/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Homecoming

Homecoming 2011

Publisert:
09.okt.2011
20:27

I går kveld var den store Homecoming Dansen, og det var kjempe morsomt. Dagen startet klokken 12, da vi dro til gramma for å ordne håret, og ta noen bilder. Men vi brukte litt lengre tid på håret enn vi hadde trodd, så da klokken nærmet seg fem var vi endelig ferdig, og da var det bare å forte seg å ta noen bilder før vi hev oss i bilen. Da vi kom hjem var det enda mer bildetaking. Da kom gramma og grampa 2 (Pauls foreldre) for å ta bilder av oss, også kom Rachel og daten henne Charlie for å ta noen bilder sammen med oss.

Etter alt styret med bilder, dro jeg, Jacky, Rachel og Charlie til Johnny Carino's, en italiensk restaurant, for å spise. Jeg bestilte lasagne, som kanskje er en av de beste lasagnene jeg noen ganger har smakt. Det var en 16 lags lasagne med med bla. parmesan ost. Etter middagen dro vi til selve dansen. Var litt skuffet over musikken, men danset de tre timene det varte. Noe som var litt sjokkerende er måten amerikanske ungdommer danser på. Jeg vil ikke kalle det dansing for å si det sånn. Jeg og Jacky ble introdusert for denne "dansingen" da to gutter fra fotball laget plutselig kom å stilte seg bak oss. Danse stilen kalles vist for grinding.

Etter dansen dro vi til 7 Eleven, og kjøpte slurpees, før vi dro til Maria sitt søskenbarn sitt hus, og bare slappet av og så film. Homecoming var en kjempe morsom opplevelse, og jeg kan nesten ikke vente til desmeber da vi skal ha vår neste dans!

     

Pep Rally

Publisert:
07.okt.2011
23:00

I dag hadde vi "pep rally" på skolen, noe som var kjempe morsomt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva det er, men det er på en måte en slags oppvarming til homecoming kampen som er i kveld og til selve homecoming dansen som er i morgen.

Dagen gikk ut på at vi hadde en half day, altså at hver time er kortet ned til 20 minutter, også var dagen over rundt klokken ti. Etter skolen samlet hele skolen seg i gymsalen, der ble vi "fordelt" etter om vi var Freshmens, Sophemores, Juniors eller Seniors. Altså hadde hver klasse sin egen tribune. Marching bandet kom ut å spilte noen sanger, så var det cheerleaderne som hadde en danse opptreden, og mens alt dette foregikk hylte og skreik alle sammen, fordi det var en konkurranse hvor den klassen som hylte høyest og hadde mest spirit vant. Det var også en del andre konkurranser ute på banen mellom de ulike klassene, og det var så mye stemning og liv at når jeg kom ut av gymsalen føltes det som jeg var inni en boble, fordi folk hadde hylt så mye at jeg nesten ikke hørte noe.

I kveld er det som sagt homecoming game, og jeg tror det kommer til å bli en fantastisk kamp med mye god stemning, fordi vi spiller mot en av skolens største rivaler.

Homecoming week

Publisert:
04.okt.2011
03:01

Da er homecoming uken i gang, og jeg kan nesten ikke vente til lørdag, da selve homecoming dansen er! Men før det har vi spirit week hvor man vanligvis kler seg ut, men jeg må si meg ganske skuffet over første dag. Nesten ingen var med på dagens tema. Kan innrømme at det ikke var det kuleste temaet, og at jeg selv ikke var med på det, men jeg hadde en unskyldning fordi jeg måtte ta bilde til skole-id, siden jeg ikke var her på "school registration". Forhåpentlig kommer flere folk til å vise litt mer school spirit over de neste dagene, jeg skal i hvertfall gjøre det på fredag, også får vi se hva som skjer de andre dagene.

Her er en liste over temaene:

Monday - Moustache day

Tuesday - Celebrity/band t-shirt day

Wednesday - Wacky

Thursday - Back in the days

Friday - School colors; green and white

hits