/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Update

Publisert:
27.jan.2012
20:09

Begynner å bli en stund siden forrige oppdatering, og det har skjedd mye nytt siden sist.

Forrige lørdag dro jeg, Jacky, Rachel til lazer zone med Shannon og Maria. Det var et svært "game room" med diverse spill, og på vær spillemaskin kunne du vinne billetter som du kunne "kjøpe" leker med. Akkurat som på film. Det var en liten jente der som vant over 2000 billetter, helst syk. Vi dro ikke ditt for selve spillinga men for lazer tag. Det var helt sinnsykt morsomt, men utmattende. Skal definitivt prøves ut igjen.

Ellers har jeg sittet med hode gravd ned i bøker hele denne uken pga. finals. Hadde mine to første finals på onsdag i Parenting og U.S. History. På torsdag var det Algebra 2 og Methods of the Media (skrev et essay på hele 8 sider!!) som sto for tur, og i dag hadde jeg i Foundation of Design og World Mythology. Siste nevnte var ufattelig land, og jeg satt en hel time over tiden. Sånn generelt var ikke eksamene så veldig vanskelige, og nivået er ganske mye lettere en i Norge. På mandag starter vi med andre semesteret, og det skal bli godt å få nye fag. Akkurat nå ser timeplanen min for neste semerster slik ut: U.S. History, Internet/Web, Algebra 2, Contemporary Reading, Materials & Processes Media, og Psychology. Men kjenner jeg meg selv godt nok, kommer jeg til å bytte ut noen av fagene.

Senere i dag skal jeg foresten ut med Sarah. Skal bli godt å komme seg litt ut etter å ha sittet inne en hel uke. Vi skal først dra til Starbucks, tror jeg. Så skal vi dra videre til City Coffeehouse hvor det skal være en kunstutstilling med folk fra skolen min, så kommer til å være en del folk der.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits