/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Thanksgiving

Publisert:
04.des.2011
17:09

Forrige uke hadde vi to dager med skole, mandag og tirsdag, også startet Thanksgiving break. På onsdagen dro jeg og Christa til Southland Mall, og jeg fikk unnagjort siste rest av julegavene til familie i Norge. Jeg sendte foresten pakken på mandag, så forhåpentligvis får dere den før jul. Men uansett, det var en kjempe koselig dag. Så var det torsdag, og Thanksgiving. Jeg hadde sett for meg en veldig tradisjonell dag, hvor alle satt rundt bordet å spiste Kalkun, egentlig litt som jul. Men der tok jeg mektig feil. All maten var på en benk, så det var bare å stille seg i kø for å forsyne seg. Her var det ikke noe som å vente til alle er ferdig ved bordet, her gikk mennen å satte seg i "stor stua" for å spise og se på fotball kamp; Lions mot Green Bay Packers, mens kvinnene satte seg i spistestuen og snakket (merkelig). Så var det bare å forsyne seg som man ville.

Folk fra skolen hadde fortalt meg at jeg kom til å legge på meg minst 5 pounds i løpet av bare Thanksgiving Day, noe som jeg vikelig ikke kan forstå. Ikke misforstå meg, kalkun var kjempe godt, men all stuffingen var litt merkelig for min del, søt poteter, urte stuffing, etc. er ikke helt min ting. Så på meg ble det bare kalkun og potetmos. Men dessertene derimot var kjempe gode. Hele kjøkkenbordet var fylt med ulike sorter av paier. Det var gresskar pai, peacen pai, eple pai, og gudene vet hva. Jeg smakte på litt av hvert, men favoritten var nok eple paien. En kort oppsummering av Thanksgiving er nok utradisjonell, mer som en familie sammenkomst.

Ellers gikk resten av ferien til å gjøre lekser, og spille Super Mario. Amen, for et kjedelig liv.

Tok ingen bilder fra Thanksgiving, men fant et på facebook. Må bare beklage den dårlige kvaliteten, men det er tatt med en iPhone, og det var ganske mørkt i rommet.

       Bv; Paul, Meg, Jacky, Diana, i trappa står gramma Jan.

       Fv; Great grandpa and gramma, Shelly, Jamell.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits