/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Homecoming 2011

Publisert:
09.okt.2011
20:27

I går kveld var den store Homecoming Dansen, og det var kjempe morsomt. Dagen startet klokken 12, da vi dro til gramma for å ordne håret, og ta noen bilder. Men vi brukte litt lengre tid på håret enn vi hadde trodd, så da klokken nærmet seg fem var vi endelig ferdig, og da var det bare å forte seg å ta noen bilder før vi hev oss i bilen. Da vi kom hjem var det enda mer bildetaking. Da kom gramma og grampa 2 (Pauls foreldre) for å ta bilder av oss, også kom Rachel og daten henne Charlie for å ta noen bilder sammen med oss.

Etter alt styret med bilder, dro jeg, Jacky, Rachel og Charlie til Johnny Carino's, en italiensk restaurant, for å spise. Jeg bestilte lasagne, som kanskje er en av de beste lasagnene jeg noen ganger har smakt. Det var en 16 lags lasagne med med bla. parmesan ost. Etter middagen dro vi til selve dansen. Var litt skuffet over musikken, men danset de tre timene det varte. Noe som var litt sjokkerende er måten amerikanske ungdommer danser på. Jeg vil ikke kalle det dansing for å si det sånn. Jeg og Jacky ble introdusert for denne "dansingen" da to gutter fra fotball laget plutselig kom å stilte seg bak oss. Danse stilen kalles vist for grinding.

Etter dansen dro vi til 7 Eleven, og kjøpte slurpees, før vi dro til Maria sitt søskenbarn sitt hus, og bare slappet av og så film. Homecoming var en kjempe morsom opplevelse, og jeg kan nesten ikke vente til desmeber da vi skal ha vår neste dans!

     

2 kommentarer

Camilla

16.okt.2011 kl.15:38
er så utrolig stolt av å ha deg som storesøster. du er så vakker!<3

Nora

18.des.2011 kl.13:58
Du ligner utrolig mye på Miley Cyrus! Spesielt da hun var litt yngre! :-))

Skriv en ny kommentar

hits