/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Pep Rally

Publisert:
07.okt.2011
23:00

I dag hadde vi "pep rally" på skolen, noe som var kjempe morsomt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva det er, men det er på en måte en slags oppvarming til homecoming kampen som er i kveld og til selve homecoming dansen som er i morgen.

Dagen gikk ut på at vi hadde en half day, altså at hver time er kortet ned til 20 minutter, også var dagen over rundt klokken ti. Etter skolen samlet hele skolen seg i gymsalen, der ble vi "fordelt" etter om vi var Freshmens, Sophemores, Juniors eller Seniors. Altså hadde hver klasse sin egen tribune. Marching bandet kom ut å spilte noen sanger, så var det cheerleaderne som hadde en danse opptreden, og mens alt dette foregikk hylte og skreik alle sammen, fordi det var en konkurranse hvor den klassen som hylte høyest og hadde mest spirit vant. Det var også en del andre konkurranser ute på banen mellom de ulike klassene, og det var så mye stemning og liv at når jeg kom ut av gymsalen føltes det som jeg var inni en boble, fordi folk hadde hylt så mye at jeg nesten ikke hørte noe.

I kveld er det som sagt homecoming game, og jeg tror det kommer til å bli en fantastisk kamp med mye god stemning, fordi vi spiller mot en av skolens største rivaler.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits