/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Bursdag

Publisert:
23.sep.2011
03:02

På tirsdag hadde jeg bursdag, og fylte hele 17 år! Ikke noe spennende alder, men det var morsomt å feire bursdag i et helt annet land. Det ble ikke noe stor feiring med venner, siden dette bare er min andre uke på High School og jeg har fått minimalt med nye venner, men jeg hadde en koselig dag sammen med vertsfamilien min.

Dagen gikk som vanlig til skole og andre dagligdagse ting. Etter skolen dro vi rett hjem, og jeg snakket med pappa, mamma og bestemor i nærmere en og en halv time. Jeg ble også overrasket med ordentlig amerikansk sjokoladekake som vertsmor hadde lagd mens jeg og Jacky var på skolen. Det var en fin overraskelse, selv om jeg ikke er så veldig stor fan av amerikansk kake. Jeg synes frostingen smaker som smør, og selve kaken smaker som Hersey's kisses, en amerikansk sjokolade som ikke er god! Men det er tanken som teller, og jeg ble kjempe glad. Da vertsfar kom hjem fikk jeg gaver fra familien. Hos vertsmor og vertsfar fikk jeg to smykker og neglelakker, og hos Jacky, en ring og en neglelakk.

Vertsfamilien min hadde også planlagt en bursdags middag til meg. Vi dro til Texas Roadhouse, en Texas inspirert restaurant, med et stort preg av country og the wild west, så denne plassen hadde passet perfekt til pappa. Restauranten er nok best kjent for steaken dems, men til pappas skuffelse bestilte jeg bare en chicken ceaser salad....meeen jeg fikk en liten steak bit fra vertsmor, så i det minste smakte jeg på den!

Alt i alt var dette en annerledes, men fin bursdag!

Foresten så fikk vi tilbake matte quizen vår på tirsdag og jeg som endte opp med 3 i P-matte fikk en A-! Så jeg er kjempe fornøyd. Hadde også en quiz i World Mythology i dag, noe som jeg tror gikk bra også har jeg en matte test i morgen.

1 kommentar

Camilla

26.sep.2011 kl.15:04
kjempe fine bilder : ) du er så pen! håper du hadde en fantastisk bursdag <3

Skriv en ny kommentar

hits