/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Første uken på amerikansk High School

Publisert:
17.sep.2011
05:38

Det er en evighet siden jeg har oppdatert sist, og jeg har masse spennende å fortelle. Har tenkt at jeg skulle oppdatere dere der hjemme om hvordan jeg har det her i statene i flere uker nå, men har liksom aldri tatt meg tid til å gjøre det.

Så hvor skal jeg starte? Første skoledag var onsdag for en uke siden. Det var en ganske annerledes opplevelse om skole enn det jeg er vandt til, men det var ingen nerver på forhånd. Det første jeg og Jacky gjorde da vi møtte opp på skolen var å gå direkte til rådgiverens kontor, hvor vi ble møtt av en annen student som het Emma, som skulle vise oss rundt på skolen. Vi brukte nesten hele første timen på å gå rundt på skolen, lære oss locker combination og hvor de ulike gangene var. Etter "omvisningen" dro jeg til min første time, som var parenting med Ms. Cole. Det var bare ti minutter igjen, så det var bare å hilse på alle, før jeg løp bort til neste klasse, som var U.S. History med Mr. Hoover. Mr. Hoover er ikke bare historie lærer, men også fotball trener, og er en ganske høylytt mann. Historie boken vi fikk utlevert er svær, og jeg tror dette kommer til å bli et ganske vanskelig fag.

Tredje time var Algebra 2 med Mr. Brown som er en utrolig dyktig mattelærer. Timen startet med utdeling av mattebøker, før vi satte i gang med å regne matte. Kapittelet vi startet med var ganske enkelt, og var ganske likt det vi lærte i åttende klasse, så fikk en ganske lett start på dette faget. Etter Algebra 2 var det English 11 med Mrs. Wycoff, en ganske spesiell lærer, med den mest pipende stemmen du kan finne. Med en gang vi kom inn i klasserommet begynte hun å snakke om ACT testen som alle elevene Juniorene må ta om våren for å kunne søke videre til College. Denne testen trenger ikke jeg å ta siden jeg skal tilbake til Norge for å fullføre utdanningen min der, i tillegg til at jeg er Senior. 

Så var det tid for lunsj. Jeg og Jacky gikk til skapene våre for å hente lunsjen vår, før vi gikk ned til kantinen. Den var stor, og overfylt av bråkete studenter. Det var vanskelig å finne en plass, men til slutt fant vi et bord og satte oss ned for å spise. Halvveis ut i lunsjen kom en jente bort til å oss, og spurte om vi ville sitte ilamme henne og vennene hennes. Siden vi ikke kjente noen andre sa vi ja, noe som vi ikke skulle gjort. Fant fort ut at dette var folkene som blir kalt for "freaker". Det var et guttebord ved siden av dem som begynte å snakke til oss, så det veide litt opp for det faktum at vi måtte sitte der.

Etter lunsj var det Drama med Mrs. Zaker. En dame med stort, vilt hår og en enda villere fantasi. Timen gikk ut på inprovisasjon, og vi skulle introdusere oss selv gjennom mange forskjellige leker. En ganske interesant klasse, men ikke helt meg, så denne klassen ble fort byttet om til noe annet. Deretter var det sjette, og siste time, som var World Mythology med Mr. Danz. Dette var en ganske rolig klasse. Vi fikk utdelt en bok, før vi begynte å snakke om eventyr, myter og greske guder.

Ellers har hver eneste skoledag vært helt like, med (nesten) de samme fagene hver dag, har nemlig vært innom rådgiveren et par ganger for å endre noen av fagene, og har endelig endt opp med fag som jeg er sånn høvelig fornøyd med. Har foresten også prøvd meg ut på Cross Country laget denne uken. Det har vært tre, tunge, dager med løping i en til to timer, men jeg liker det. Om jeg skal begynne på laget er enda ikke helt bestemt, for alt av skolearbeid blir utsatt et par timer, noe som fører til at jeg ikke har noe annet liv enn skole, løping og lekser,

Skal prøve å få begynt på innlegget om campen i New York, også skal jeg prøvd å få skrevet litt om hva jeg har gjort de siste ukene. Jeg skal også prøve å bli flinkere å skrive innlegg, om ikke hver dag, skal jeg hvertfall prøve å legge ut et nytt innlegg en gang i uken.

2 kommentarer

Filip

20.sep.2011 kl.17:41
høres ut som du kosa dæ og at alt stresset e bare nu helt i begynnelsen! kos dæ og nyt tida ;)

Maja ♥

21.sep.2011 kl.16:52
Bra du har det bra : ) Kos deg!

Skriv en ny kommentar

hits