/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Arrived

Publisert:
01.sep.2011
08:00

Da har jeg endelig kommet meg på plass hos familien, etter en hektisk uke i New York City! Pga. orkanen Irene ble flyet mitt på lørdag kanselert, noe som førte til at jeg og 60 andre studenter var stuck i New York to-tre dager lengre. Det er kanskje plass nr. 1 alle kunne drømt om å være stuck i, men det har ganske lite å si når du må tilbringe 24 timer i døgnet inne på et lite hotellrom. Men uansett, mandags formiddag fikk jeg endelig forlatt New York til fordel for Washington D.C., hvor jeg måtte vente alene i tre hele timer. Fant en helt grei cafe hvor jeg bestilte en panini, før jeg satte meg ned og bare ventet på at tiden skulle gå.

Flyet som gikk fra Washington til Detroit viste seg å være ganske så lite, kun to seter på hver side av flyet, og bare 13 rader. Heldig som jeg vat ble jeg sittende helt bakerst på sete nr. 13, rett ved siden av toalettet, det var en herlig to timers lang flytur. Da jeg endelig ankom Detroit ble jeg møtt av min herlige vertsfamilie og vertsøster, Jackie, fra Tyskland.

Jeg har akkurat nå fullført min andre dag her i Allen Park, Michigan, og jeg trives ganske bra. Familien er bra, men føler at jeg ikke passer helt inn, men tror det bare er en vanesak! Alt er så annerledes her, maten, kulturen og menneskene generelt. Menneskene er det jeg liker best. I dag f.eks. kom naboen over med blomster og noe amerikansk snacks til meg og Jackie, hvor søtt er ikke det? Når det kommer til mat, så har jeg bare en ting å si, utvalget her er alt for stort! Vi var på matbutikken i dag, og jeg tror vi brukte nærmere to timer der inne. Har aldri i hele mitt liv sett et så stort utvalg av is og ja, alt!

De to dagene jeg har vært her har vi ikke gjort så mye. I går dro Paul og jeg til radioshack for å kjøpe en adapter til mac laderen min, siden den andre adapteren var for liten, ellers slappet vi bare av hjemme. I dag dro jeg, Jackie og Christa til skolen for å registrere oss og å velge fag. Fagene jeg valgte var U.S. History, English 11, Algebra 2, Psychology, Social Studies, Drama og Video Production, men tror jeg må endre litt på timeplanen fordi jeg trenger et til fag som jeg kan bygge videre på når jeg kommer tilbake til Norge. Foresten så skulle school counseloren snakke med cross country coachen, så neste torsdag skal jeg mest sannsynlig prøve ut cross country. Det kommer til å bli tungt, men god trening. Etter skole registreringen dro vi til Southland Center Mall for å finne litt skoleklær. Jeg kjøpte ikke så mye, bare en løpetights, en trenings t-skjorte og en topp som egentlig ikke er tillatt på skolen. Så det ble ikke mye skoleklær, men unnskyldningen er at det er vanskelig å finne fine klær her, stilene her er noe helt annet enn hva du finner i Norge!


Foresten så skal jeg prøve å skrive noen innlegg om campen i New York, må bare vente til jeg får tid, for akkurat nå prøver jeg å tilpasse meg alle de nye omgivelsene.

2 kommentarer

Camilla

01.sep.2011 kl.19:26
Endelig ett innlegg! Jeg tror nok du passer inn etterhvert : )

Guro Mathea

03.sep.2011 kl.00:27
Savner deg<3<3

Skriv en ny kommentar

hits