/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Ny vertsfamilie!

Publisert:
16.aug.2011
14:02

På torsdag fikk jeg en telefon fra Into om at jeg hadde fått en ny vertsfamilie i en annen by. Den andre familien jeg hadde var bare en velkomstfamilie, og det var meningen at jeg skulle bo hos dem i en måneds tid for så å flytte inn hos en annen familie i samme by. Men nå slipper jeg alt det, og har heller fått en helt ny plassering i en by som heter Allen Park. Byen er ca. 20 minutter unna den forrige, så jeg skal derfor starte på en anne skole enn tidligere planlagt.

Vertsfamilien min består av vertsfar Paul og vertsmor Christa. Paul er 41 år og jobber for Ford Motor Company og Christa er 36 år og hjemmeværende. De har ingen barn, men jeg får en vertssøster fra Tyskland. Hun heter Jacqueline, men kalles bare for Jackie. Jeg tror hun er like gammel som meg. Vi reiser også med samme organisasjon, noe som vil si at vi drar på samme camp i New York.

Har snakket litt med både vertsmor og vertsfar, og de virker helt fantastiske. Har fått vite at både vertsbestemoren min skal "hoste" en jente fra Tyskland og at kusinen til vertsmor skal "hoste" en jente fra Tyskland. Så det tror jeg kan bli kjempe spennende, men er litt redd for å være litt utenfor. Vertsmor har også fortalt at hun, vertsbestemor og kusinen til vertsmor har planlagt å arrangere noen turer for oss, så jeg tror dette kommer til å bli et fantastisk år med mange opplevelser.

Snakket foresten med vertsmor og vertsfar i over 5 timer på skype i går. Det var kjempe morsomt, men jeg var utrolig nervøs i begynnelsen, for jeg så for meg at det kom til å bli en skikkelig klein situasjon, noe som det ikke var. De fortalte meg litt om byen og ting de har planlagt at vi skal gjøre i løpet av året. Vi skal bla. i et bryllup i september og til cedar point i oktober. Jeg svarte også på en del spørsmål de hadde om meg, familie, venner og Norge. Da jeg fortalte dem om hvor mye jeg hadde betalt for utvekslingsåret mitt, og hvor dyrt det er i Norge fikk de helt sjokk, også sa de at jeg kom til å gå helt crazy i USA siden alt er så billig der sammenlignet med Norge. Jeg føler virkelig at jeg har kommet til en familie som jeg kommer til å trives i, og jeg gleder meg kjempe masse til å møte både dem og vertssøster.

7 kommentarer

Victoria Bekkevold

16.aug.2011 kl.14:08
Så artig :) Har aldri vært borte i slikt :) men dette virket veldig greit !!

Frida

16.aug.2011 kl.20:38
ååå så bra <3 vi må skypes når ting roa sæ litt!

Camilla

17.aug.2011 kl.11:50
Det virker som en super familie! Er kjempe glad på dine vegne : )

Karen

17.aug.2011 kl.14:26
så gøy! :-)

Sunniva :*)

17.aug.2011 kl.20:31
Så heldig du er! :)

Nanna Kristine

19.aug.2011 kl.19:35
Så gøy! Gleder meg til å følge deg videre. :-)

jonas

20.aug.2011 kl.21:08
bra blogg

Skriv en ny kommentar

hits