/link /link & link /links /link link /linklink /link123

Den Amerikanske Ambassaden

Publisert:
30.jul.2011
20:21

I går bar turen til Oslo for en liten tur innom den amerikanske ambassaden. Tok første flyet til Oslo, noe som vil si at jeg fikk frokost på flyet. Jeg elsker å spise frokost på flyet, og er kanskje en av de få som faktisk synes det er koslig å spise maten man får servert der. Men uansett turen til Ambassadenn var en ganske unødvendig tur, som innebar køventing i 3 timer for så å bli stilt et par spørsmål som til sammen tok under 5 minutter. Men det blir forhåpentligvis verdt det når visumet dukker opp i posten, og jeg offisielt har tillatelse til å studere i USA i et helt år!

Etter ambassade besøket ble tiden brukt til å se litt i butikker, hvor jeg ikke fant noe, men også til å gå innom Oslo domkirke for å se på alle blomstene som har blitt lagt ned til minne om alle som mistet livet i terrorangrepet i Oslo og på Utøya den 22. juli. Det var en utrolig sterk og vakker opplevelse. Måten stillheten hadde lagt seg over akkurat det område var helt spesielt, og det var tydelig at alle som sto rundt var berørte av hendelsen, både de som hadde mistet noen som sto dem nær og de som bare var der for å vise sin støtte.

5 kommentarer

Filip

31.jul.2011 kl.03:43
Måtte du betale for flybilletten selv eller? Eller betalte den amerikanske ambassaden for den? :)

Og hvilke spm ble du stilt? Hvis du ikke kan se det, hva handlet de om? (deg perosnlig, skole, fritid, hobby, osv)

Julie i Michigan 11/12

31.jul.2011 kl.11:16
Filip: Ja, jeg måtte betale flybilletten selv. Jeg ble stilt fire-fem spørsmål, om hvor jeg skulle, hvilken skole jeg skulle gå på, hvorfor jeg ville på utveksling, osv.

madelaine

31.jul.2011 kl.20:54
ååe, så gøy ! jeg skal ta mitt 2.år på vgs i usa :)

Madelene Lisella

01.aug.2011 kl.00:10
sv; så gøy da, skal prøve å følge med på din blogg også! :D

Silje Morlandstø - foto, musikk & livet

01.aug.2011 kl.18:31
Du ble Ukens Blogg! Gratulerer ^^

Skriv en ny kommentar

hits